Màrqueting i Publicitat

Aconseguim desplegar estratègies enfocades a la generació de tràfic cap a la web, captació d’oportunitats i de clients, augmentant l’engagement en base a la creació de contingut que millori la imatge de la marca, fent-la més atractiva pel públic potencial.
El nostre objectiu és ajudar als nostres clients a comunicar mitjançant les estratègies de màrqueting que millor s’adaptin al seu target, optimitzant els recursos i creant un pla que estableixi els passos a seguir per aconseguir l’objectiu marcat.
Ens encarreguem de fer el seguiment i d’analitzar el sector per aplicar tots els canvis en funció de les noves tendències.
L’objectiu és posicionar la marca, tant si és de nova creació com si ja porta un recorregut a les seves espatlles, aconseguint a través d’estratègies d’inbound màrqueting crear un contingut de valor afegit que aconsegueixi convèncer al públic.
Les xarxes socials són el canal més estès per fer arribar el missatge al major número de persones possible, que a la seva vegada són el públic potencial.
Dominem el sector digital gràcies a un equip multidisciplinari que inclou community managers i experts en posicionament SEO i SEM, anàlisi de dades i campanyes publicitàries a xarxes socials, buscant el màxim rendiment.